27.05.2021  |  Furniture  |  Design

Arkitekturinspireret sofabord

Med inspiration fra Le Corbusiers Villa Savoye har designstudiet ARDE tegnet sofabordet Savoye for Eva Solo Furniture. Når bordene sættes sammen, understreges referencerne til Villa Savoye, der er præget af kombinerede geometriske former.

De første streger til Savoye blev tegnet i 2019, og nu udvides kollektionen med en ny lys variant. Bordpladen, der siden begyndelsen har været tilgængelig i olieret eg, røget eg og sortbejdset eg, fås nu også i hvidolieret eg. Det giver mulighed for at vælge et sofabord med en lys, mat overflade, som står i stærk kontrast til de sorte ben i genanvendt aluminium. Træet til de massive bordplader er FSC®-certificeret.

Sofabordene fås i fire forskellige størrelser; to runde, et rektangulært og et kvadratisk. De firkantede sofaborde er lavere end det runde bord og kan dermed sættes, så der opstår en forskydning i højden. Savoyes bordplade har en lille fordybning, der giver den et bakkelook, mens kantens runding tillader, at man let kan tørre støv og krummer væk.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere