18.05.2015  |  Kitchen  |  Udstyr

Antipastibræt i eg

Den anerkendte skandinaviske designer Mads Odgård har designet et antipastibræt for Nuance.

Den anerkendte skandinaviske designer Mads Odgård har designet et antipastibræt for Nuance, hvor den rå og minimalistiske stil er gennemgående i såvel materialevalg som design.

Antipastibrættet er udført i den nordiske, slidstærke træsort eg, der grundet træets hårdhed er yderst modstandsdygtig over for bakterier. Brættet er derved ideelt som serveringsbræt.

I sit design har Mads Odgård med det klassiske hul til ophæng og de runde hjørner taget højde for, at antipastibrættet matcher skærebrættet. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere