03.09.2020  |  Interior  |  Tekstiler

Ansvarlighed først

Den danske virksomhed Amlou har ansvarlighed og bæredygtighed i sit DNA.

Den B corp-certificerede virksomhed, Amlou, har som mærkesag at udvise ansvarlighed og skabe ligestilling for kvinder i Marokko. 

Derudover advokerer Amlou for naturlige materialer, som giver et sundere indeklima, og hvor udførelsen er baseret på lang holdbarhed og ikke med henblik på at forgå. 

Blandt andet producerer de gulvtæppet Cortado, der består af to teknikker i én nuance, hvor mønstrene træder frem og skaber et levende og taktilt udtryk, da det både er vævet og knyttet. 

Tæppet er fremstillet i uld fra berberfår, hvor ulden farves med kaffe, som er indhentet fra forskellige lokale kaffebarer og restauranter i Marokko.

Også garnnøgler afsendes i en taske i assorterede farver fremstillet af restlæder fra modeindustrien. Disse tasker bruges som emballage og kan bruges i boligen til opbevaring af garn og strikketøj. Designet tillader med dens praktiske format at kunne genanvendes som skuldertaske eller ophæng til opbevaring.

Tekstilerne er af uld fra fritgående får og vintagetekstiler, der genbruges og re-designes for at undgå spild.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere