21.02.2020  |  Business  |  Belysning

AndLight åbner showroom i København

Med en ambition om at samle verdens mest efterspurgte designerlamper under ét tag åbner AndLight nyt showroom i København.

AndLight blev grundlagt tilbage i 2007 og sælger high-end belysning i Danmark samt mere end 10 markeder i Europa.

Missionen med det nye showroom er at skabe et unikt og samlet sted for folk, der vil inspireres og er på udkig efter nye designerlamper til hjemmet. Lanceringen markerer et skifte fra udelukkende at tilbyde et onlineunivers af designerlamper, til nu at ville bygge en bro mellem online og offline køb; et skifte som AndLight godt tør stå i spidsen for, forklarer Mads Saabye Jørgensen, adm. direktør:

”Vi har forenet alle Københavns bedste showrooms og laver ikke blot en ny lampebutik. Vi sammensætter lys på en inspirerende måde, hvor hver enkelt lampe får lov til at tale sit eget sprog. Derfor kan du heller ikke se alle lamper her men du kan rent faktisk ”se” den enkelte lampe.”

Han fortsætter ved at fortælle, at det ikke blot er endnu en ny lampebutik, men at rummet i sig selv skaber et indblik i designerlampernes historie og muligheder:

”Vi føler det er vigtigt at kunne tilbyde vores kunder en komplet oplevelse, der breder sig på tværs af vores onlineplatform og vores fysiske showroom. Folk skal have muligheden for at mærke og se en eksklusiv lampe. Vi har derfor valgt at skabe en lysoplevelse med den enkelte lampe i fokus.”

Det nye showroom i Sydhavnen er en gammel svejsefabrik, og den industrielle bygning skaber en unik kontrast til de mange lamper.

Åbningsfest fredag den 21. februar kl. 14-20 med gode åbningstilbud, flere konkurrencer samt mad og drikke. Herefter holder AndLight åbent mandag til torsdag fra kl. 10-17 og fredag 10-16.

AndLight Showroom⁠⠀
Tømmergravsgade 4B⁠⠀
2450 Copenhagen⁠⠀

www.andlight.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere