Event

Ambiente Trends 23+ fokuserer på bæredygtighed, uventede nye kreationer og designikoner

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 03.02.2023
Start tidspunkt: 08:00
Sted: Frankfurt am Main
Tilmeld  

Ambiente Trends 23+ giver et overblik over nye produkter fra hele branchen for forbrugsgoder. Nyt i 2023 er tendenserne for ”New Work” og den moderne arbejdsplads.

Ambiente - med nye tendenser for "New work"

Ambiente Trends 23+ står for levende verdener, der tilbyder nye fornemmelser og oplevelser. De tre trendverdener giver nye impulser, stimulerer kreativitet og inviterer dig til at acceptere usædvanlige perspektiver. Dermed hænger de sammen med udviklingen fra tidligere år og bringer dem overbevisende videre. Især bæredygtighed og den tilhørende materialeforskning, nye æstetiske løsninger, håndværk og digitale innovationer er vigtige.

Messen har tre temaer. Fælles for dem alle er en tæt forbindelse til mennesker, deres følelser og deres oplevelser:

Ukendt skønhed_fremmedartet + imødekommende: mixed reality æstetik møder det ukendte
Er navnet på den første af de tre tendenser. Her spiller længslen efter nye og overraskende oplevelser en afgørende rolle. Denne tendens afspejler et levende tema, der kombinerer ukonventionel elegance og utrolige nye kreationer.  Det uventede finder vej til det velkendte boligmiljø her.

Beroligende natur_forsigtig + behagelig: Ny vitalitet møder nærhed til naturen
Denne anden tendens fokuserer på naturens beroligende kraft. Organiske former, blide farver og en omhyggelig brug af ressourcer er lige så meget fokus her som  forholdet mellem menneske og natur. Organiske former og designs understøttes af bløde farver.
Naturen er altid inkluderet i denne trendverden, også på kontoret: Arbejdsmiljøet nyder også godt af et klart, roligt designsprog.  Siddemøbler, borde og armaturer fremstår fokuseret på det væsentlige.

Holdbare ideer_lidenskabelig + stemningsfuld: designikoner møder nutiden
Denne tredje trend kondenserer ideerne om fremragende designikoners levedygtighed, der fungerer her og nu. Designerne husker klassiske, ikoniske designs, men designresultaterne er fundamentalt helt nye og moderne. Grafisk og slående, med stærke farver og konkrete former, der minder om ikonerne. Fokus er på ønsket om at genfortolke velkendte begreber: Gennemtænkte koncepter kan ses og beskæftiger sig intensivt med nye behov.
”New work” har inddlydelse på vores boligmiljø med flere funktionelle levende objekter. Samtidig spiller håndværk og ideen om fremstilling, hvor specielle stykker produceres i små udgaver eller endda som engangsforestillinger, en vigtig rolle. Mange produkter er funktionelle og alligevel altid et design statement.

Ambiente afholdes i Frankfurt samtidig med de førende internationale messer for forbrugsgoder, Christmasworld og Creativeworld under den fælles betegnelse Home of Consumer Goods.

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere