04.07.2019  |  Dining  |  Table top

Alt på ét bræt

Indhold fra partner Hvad er dette?

Den er både praktisk og pæn - den nye RAW party plate i teaktræ er praktisk til sommerens mange havefester og pæn at se på med sin varme glød og smukke former, og så kan den bruges igen og igen.

RAW lancerer nu en stilren party plate i smukt teaktræ. Den lille party plate placeres nemt på toppen af glasset, hvorved mad og drikke kan bæres med én hånd, alt imens den anden hånd er fri til at spise med - og til høflige håndtryk eller kærlige kram og knus.

En udskåret fordybning i bunden sørger for, at den praktiske party plate ikke glider af glasset, mens kanterne på toppen holder maden på plads. Kan også bruges ovenpå et krus til servering af kaffe og små kager.

Vejledende pris: 99,- DKK for 2 stk.

Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 87490900 eller på www.aida.dk.

For yderligere presseinformation, fotos eller regi til styling og fotografering, kontakt Oxholm Communication på mobil +45 50591827 eller skriv til oxholmcommunication@gmail.com.

Tags: aida a/s

Mere fra aida a/s

aida a/s

https://www.aida.dk/

  • mail@aida.dk
  • 8749 0900
  • Grenaavej 635 A 8541 Skoedstrup Denmark

aidaDansk design virksomhed, der designer, udvikler og producerer dagligt design til hjemmet.Aida dækker det daglige middagsbord med service, glas, bestik, køkkenudstyr og gaveartikler i et funktionelt design og god kvalitet til hverdags priser.Tæt samarbejde med nogle af de mest talentfulde danske designere og kunstnere samt nære relationer til producenter over hele verden gør at aida kan levere…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere