22.12.2021  |  Furniture  |  Outdoor

Alt dit uderum kunne tænke sig

Der er ofte en forskel på, hvordan vi tænker indretning, når det gælder vores ude- kontra vores inderum. Hvor de fleste uden problemer indretter sig, så det emmer af hygge, nærvær og personlighed, er mange bogstaveligt talt på udebane, så snart det gælder møbler og belysning på terrassen, altanen eller i haven. Planter og krukker skal der til, men hvad med møblementet?

Den udfordring giver blomus nu deres svar på med serierne Grow og Tawa. Begge er formgivet af det tyske designstudie kaschkasch, som har taget udgangspunkt i de møbel- og lysbehov, der opstår, når man vil skabe et uderum.  
 
Grow består af otte forskellige fleksible moduler, der kan sammensættes præcis, som uderummet kræver det. Uanset om det er lille eller stort. Kollektionen er skabt i et stærkt og vejrbestandigt tekstil med en kerne af blødt skum, hvilket gør dem både behagelige og funktionelle. Modulerne kommer i en lys og mørk grå – Cloud og Coal og kan sammensættes monokromt eller mikses, hvis et mere legende udtryk skulle ønskes. 
 
Belysningen af uderummet står lampen Tawa for, som af blomus betragtes som en kombination af en bord- og standermodel.  

Tawa betyder tårn på japansk og henviser til lampens slanke, cylindriske form, som kaschkasch har valgt at betrække med et fintmasket tekstil, som udover at skabe en hyggelig stemning også skjuler lyskilden.

Kollektionen fås i to størrelser, er tegnet som en klassisk lanterne og betjenes via en App, der kan regulere lyset i tre niveauer, så dets styrke altid kan tilpasses, så den både kan lyse ude og inde, når efteråret fanger an.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere