15.01.2021  |  Dining  |  Table top

Alsidig skønhed

I år flytter farverne ind og fortsætter med at udfordre den klassiske, nordiske stil. Som en udvidelse af Kristina Vildersbølls keramikkollektion, lanceres nu en ny, forrygende farve: lysegul. En modig farve, som smukt kan forenes med kollektionens øvrige farver og sammen danne et kunstnerisk og personligt udtryk.

Med sine bløde former, alsidige farve og forskellige, indbydende faconer fungerer den nye farve, som et perfekt indslag på påskebordet samtidig med, at den kan indgå smukt i et dekadent stilleben.

Farven gul har for alvor gjort sit indtog i designbranchen, hvor den smukke farve taler til sanserne og giver et frisk pust. Med den nye lysegule farve kan man tilføje et nyt element til sin eksisterende samling af keramik, hvor gul er med til at fremhæve andre farver – den er specielt god til at understrege farver som brun, grå og blå.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere