24.12.2020  |  Kitchen  |  Udstyr

Alsidig køkkenserie

Med et minimalistisk udtryk introducerer Södahl dette efterår en økologisk køkkenserie, der er lige så funktionel, som den er pæn.

Den garnfarvede 'chambray'-kvalitet har et genkendeligt men alligevel diskret melangelook, og det fine, lille logo på alle produkterne vidner om en gennemgående stillingtagen til bæredygtighed og økologi.

Køkkenserien består af et funktionelt forklæde uden smæk til både mænd og kvinder, en brødpose til opbevaring, et viskestykke og en shopper til indkøb. Alle produkterne er certificerede med miljømærkningen GOTS.

Standarden for økologiske fibre omfatter en uafhængig certificering af hele forsyningskæden, og det er derfor også Södahls så vel som forbrugerens garanti for, at både råvarerne, produktionen og de sociale kriterier forbundet med skabelsen af slutproduktet lever op til tekstilbrandets gennemgående kvalitet.

Køkkenserien kommer i farverne 'rosewood' og 'black'.

-  HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere