28.06.2021  |  Interior  |  Dekoration

Almuetrend og urtepotter

Med Omaggio Nuovo satte Stilleben i foråret nyt, selvstændigt udtryk på designduoens moderne Kähler -klassiker, Omaggio. Ligesom sit søsterdesign er serien influeret af Kählers kunstneriske arv og hylder håndværkstraditionen og almuetrenden med håndmalede striber og naturlige nuancer. 

Nu udvides Omaggio Nuovo med en ny vasevariant i støvet rosa samt to urtepotter, der henter flere striber og almuefarver ind i det keramiske univers og inviterer til grøn indretning. 

Farver er ikke bare en stilmarkør. De er også en stemningsskaber – og med sæsonens tilføjelser til Omaggio Nuovo skriver Kähler videre på almuekulturens farveglæde og afdæmpede naturlighed, der passer perfekt til efterårets indendørsstemning. 

Serien er formgivet og farvesat af Jelena Schou Nordentoft og Ditte Reckweg fra designduoen Stilleben, som inspireret af guldalderens terrakotta undertoner supplerer Omaggio Nuovo med en støvet rosa vase med brune striber og markant krave. Efterårets tre nyheder er nøje afstemt efter den øvrige Kähler kollektion.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere