29.10.2020  |  Interior  |  Bad

Aktuelt behov

Zone Denmark lancerer nu den elegante UME dispenser med sensor-funktion - en superaktuel nyhed i en tid med stort fokus på hygiejne og hensyn.

Den nye håndfri dispenser indgår i den populære badserie UME og kombinerer som noget særligt tryghed og hygiejne med lækkert design. 

Dispenseren har samme minimalistiske udtryk som den øvrige UME-serie, men er forsynet med en sensor, der doserer en passende mængde sæbe eller håndsprit, når man fører hænderne hen under pumpen. Dispenseren sikrer desuden et renere og mere indbydende miljø ved håndvasken.

UME er designet af VE2 der har fjernet al overflødigt pynt og skabt en komplet serie af ultraenkle designitems til badet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere