10.01.2019  |  Business  |  Branchenyt

Agenturhuset DybergLarsen får Reisenthel med i porteføljen

Bruuns ved Alex Bruun har indgået samarbejde med Karin fra Agenturhuset Dyberg-Larsen om at repræsentere Reisenthel produkter over for interiørsegmentet.

Pr. 1. januar 2019 har Bruuns indgået et samarbejde med Karin Larsen fra Agenturhuset Dyberg-Larsen. Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

”Vi har kendt Karin i mange år og ved, at hun yder en professionel og kompetent indsats, og vi ser frem til samarbejdet, som primært handler om salg af Reisenthel produkter”, lyder det i pressemeddelelsen, hvor det ligeledes slås fast at man stadig kan bestille direkte hos Bruuns, hvis man ønsker det.

Karin kan kontaktes på tlf. 64481474 eller mobil 40985582 eller karin@ahdl.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere