27.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Aftale skal udbrede dansk design

Den danske designvirksomhed, out-sider, indgår aftale om ret til salg af Verner Pantons ikoniske kløversofa. “Vi vil udbrede det smukke danske design til Europas mange byrum”, udtaler designdirektør Ib Mogensen.

I efteråret 2020 har designvirksomhederne out-sider og Verpan indgået en aftale, der giver out-sider rettigheder til salg af Verner Pantons udemøbel, Cloverleaf. 

Og det er en aftale, der vækker begejstring hos Ib Mogensen, der er direktør i out-sider. Han har længe efterspurgt designklassikere til uderummet:

“Ikke alene får vi et ikonisk, dansk design, men vi får også det, som jeg oplever, at arkitekter og byplanlæggere over hele verden savner; Nemlig smukt design til ude- og byrummet. Vi har i en årrække haft succes med byrumsmøbler i samme kategori som Cloverleaf, og den er qua sin fleksibilitet, størrelse og genialitet et godt supplement”.

Også hos Verpan mener man, at møblet vil passe fint ind i det offentlige rum, selvom det i første omgang ikke blev designet dertil.

“Møblet giver på grund af sin unikke form mulighed for at give privatliv til individet, alt imens det også kan rumme en gruppe, der gerne vil sidde sammen. På den måde lever det op til en række af byens krav”, forklarer leder, Malene Nielsen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere