Jobopslag

AFDELINGSLEDER – BOLIG

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: AFDELINGSLEDER – BOLIG
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Hovedstaden
Oprettelses­dato: 10.09.2018
Søg job  

Bahne på Fields søger en dygtig og erfaren afdelingsleder til boligafdelingen pr. 1. oktober 2018 eller hurtigst muligt herefter.

Der er tale om en fuldtidsstilling inkl. begge dage hver 3. weekend og 2 dage om ugen til kl. 20.15 (1 fast ugentlig fridag).

Det er vigtigt, at du har erfaring som sælger, og at du drømmer om at blive en del af Bahnes familievirksomhed, hvor salg og professionel kundeservice er i fokus.

Du brænder for SALG generelt og kender vigtigheden af GOD SERVICE. Du er den fødte sælger og lægger stor vægt på kundebetjening og mener, at det er den vigtigste opgave i en butik. Du elsker den daglige kundekontakt og er god til at snakke og hygge med kunderne. Du er samtidig humørfyldt og indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt arbejdsklima.

Du bliver leder af en personalegruppe på 5-6 personer, og din vigtigste opgave bliver at motivere, inspirere og først og fremmest gå foran og vise det gode eksempel i hverdagen. Du vil deltage aktivt i samarbejdet på tværs i butikken og bliver en del af butikkens ledelse.

Vi tilbyder dig at blive en vigtig del af Bahne-familiens spændende butiksunivers i en butik, som er en af Danmarks flotteste inden for bolig, mode og design. Du får en aktiv og udfordrende hverdag i samarbejde med vores team af yderst professionelle medarbejdere, som alle arbejder med det fælles mål for øje - at sikre øget salg og høj kundetilfredshed.

Vi lægger vægt på, at du er praktisk anlagt og ved, at detailhandel drejer sig om detaljer, og at dagligdagen foregår i butikken. Du er ambitiøs og en dygtig leder, som er i stand til at skabe en positiv og motiverende hverdag.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) mærket ”FIELDS” sendes pr. mail til job@bahne.dk

Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere