27.01.2021  |  Furniture  |  Design

Afbalancerede centerpieces

Byd en jordbunden materialitet indenfor med de nye udgaver af Florence sofa- og sidebordet i Gris du Marais marmor fra New Works. 

Gennem årtusinder har fragmenter og lag af mineraler genkrystalliseret sig i stenen og skabt glimtende aftegninger i en sand manifestation af naturlig skønhed. 

Ophøjet af marmorens storhed, men bragt ned på jorden af de dæmpede toner og den rå, kantede stålramme, udgør Florence sofa- og sidebordet de perfekte afbalancerede centerpieces til sofaområdet.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere