27.09.2022  |  Business  |  Branchenyt

Adelante - ny spiller på markedet

Før sommeren kunne Johan Jüngling meddele, at han efter næsten 20 år i Magasin Group tog springet og overdrog CEO-rollen til det næste talent.

Fremover vil man i stedet kunne møde Johan Jüngling hos Adelante AB, der arbejder med et delikatessekoncept til detailhandlen. Adelante betyder angriber på spansk. Sortimentet består af europæiske mærker af høj kvalitet, der tilføjer noget ekstra. 

”Vi er omhyggelige med, hvad vi inkluderer i vores sortiment. Det et er vigtigt for os at have bæredygtigheden med, og alle produkter er nøje udvalgt. Sortimentet kommer hovedsageligt fra Sydeuropa, men vi har også en kollektion af produkter produceret i nærområdet. Vi har fået rigtig god feedback på vores nyheder til efteråret på blandt andet produkterne fra mærket Sal De Ibiza, der omfatter dejlige produkter og flotte farver på emballagen, der gør alle glade”, lyder det.

Se mere på www.adelanteab.se

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere