11.01.2021  |  Business  |  Branchenyt

Aarhus får verdens største Søstrene Grene

Snart slår Søstrene Grene dørene op til den største butik nogensinde i Aarhus. Det sker i forbindelse med, at den eksisterende, butik på strøget lukker midlertidigt grundet renovering.

Aarhusianerne kan inden længe gå på opdagelse i den største Søstrene Grene-butik på strøget ved Skt. Clemens Torv, hvor Søstrene Grene åbner en ny, midlertidig butik. Butikken åbner efter planen den 18. januar 2021.

Butikken på hele 645 kvadratmeter vil være fyldt med søstrene Anna og Claras udvalg af boliginteriør, små møbler, køkkentilbehør, hobbyartikler og meget andet. Det store butiksareal gør butikken til den største Søstrene Grene-butik nogensinde sammenlignet med koncernens mere end 240 andre butikker på 16 markeder på verdensplan.

”Hele historien om Søstrene Grene startede på strøget i Aarhus tilbage i 1973, og derfor er det ganske særligt at kunne åbne den største butik nogensinde få 100 meter derfra den dag i dag. Selvom det er en midlertidig butik, har vi gjort meget ud af indretningen i den storslåede bygning”, siger Mikkel Grene, administrerende direktør og medejer af Søstrene Grene.  

Det er vores mål, at kunderne skal have en hel særlig oplevelse, når de besøger butikken. Vi glæder os derfor meget til at slå dørene op til den nye butik og byde vores kunder velkommen indenfor”, fortsætter han.

Historierig butik
Den nye butik ved Skt. Clemens Torv forventes at holde åbent cirka et år, mens Søstrene Grenes historiske butik i Søndergade på strøget i Aarhus holder lukket grundet renovering af bygningen.

”Butikken på strøget er ikonisk, fordi det var den allerførste Søstrene Grene-butik, da den åbnede på første sal tilbage i 1973. Den flotte bygning fra 1896 blev sidst renoveret i 1999, og det er nu tid til at give bygningen nyt liv. Vi vil renovere butikken, så vi kan tilbyde vores kunder en endnu bedre og mere sanselig shoppingoplevelse, når de besøger Søstrene Grene i midten af Aarhus, hvor det hele startede”sigedirektøren.

Den nye butik ved Skt. Clemens Bro forventes at kunne slå dørene op klokken 9:59 på åbningsdagen, klar til at modtage alle nye kunder med sikker afstand og under de gældende covid-19-restriktioner.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere