23.09.2021  |  Business  |  Branchenyt

50 nye elever er startet i Imerco

Imerco har netop budt 50 nye ansigter velkommen i butikkerne rundt om i hele landet. De skal de næste to år som elever i den landsdækkende butikskæde lære alt om bolig, bord og køkken – og klædes på til en fremtid i branchen.

I de fleste byer rundt om i landet vil man møde nye smilende ansigter, når man besøger den lokale Imerco-butik. Der er nemlig netop startet 50 nye elever i Imerco, som de næste to år skal lære alt om bolig, bord og køkken. 

I første omgang vil de blive sat ind i butikkens rutiner og kassestyring, men allerede fra uge 40 starter det første af fem skoleforløb. Her vil alle de nye elever møde hinanden på Handelsfagskolen i Odder, hvor målet i første omgang er at skabe et godt netværk blandt de unge mennesker.

”Det er vores erfaring, at et godt netværk er essentielt for at skabe en god elevtid. Det betyder nemlig, at man kan sparre med nogle, der er samme sted i livet som en selv, og det giver både en god ballast, inspiration og fremtid for eleverne. Derfor er det første introforløb i uge 40 også bygget op om, hvordan vi bedst får de nye elever rystet sammen”, fortæller Nina Dragsbæk Humlum, salgs- og HR-direktør hos Imerco.

Corona har skabt ekstra meget gå-på-mod
Selvom Imerco i flere år har mødt mange fantastiske elever gennem skoleforløbet, så er der i år især én ting, der adskiller de nye elever fra tidligere. Generelt oplever butikscheferne nemlig, at de nye elever har et helt særligt gå-på-mod ovenpå flere år med corona, hvor fremtiden har været svær at planlægge. 

Den ekstra store appetit blandt eleverne bliver der sat ekstra meget pris på ude i butikkerne, da corona også har medført en stor efterspørgsel på bolig- og køkkenprodukter. Den danske befolkning opgraderer nemlig deres hjem som aldrig før og boliginspiration er i højsædet i hele landet.

”Vi er ikke i tvivl om, at de næste to år for de nye elever vil byde på masser af fart over feltet – og ikke mindst mulighed for at få lov til at få fingrene ned i en masse spændende ting qua den ekstra efterspørgsel, vi oplever. Vi har dagligt mange kunder, som kommer til os for at få vejledning til det rigtige køkkengrej eller inspiration til gaver til ens kære, og det vil vores elever blive eksperter i at give. Vi glæder os meget til at følge deres rejse – og ikke mindst se dem folde vingerne ud”, fortæller Nina Dragsbæk Humlum.

De 50 nye elever er startet på deres forløb i august og vil komme til at være elever i Imerco til august 2023, hvor elevtiden afsluttes med en fagprøve.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere