09.01.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

5 hurtige til Michael Bruun, Design Brand Manager hos Zone

Zones Peili-skål har vundet og været nomineret til flere priser alene i 2016. Designbase har talt med Michael Bruun, som er ansvarlig for Zone hos Bovictus.

Hvilke priser er det, Peili-skålen fra Zone har vundet og været nomineret til alene i 2016?
Peili-skålen blev Publikums Favorit på messerne Maison & Objet i Paris og Formland i Herning. Derudover har Peili været nomineret til en Danish Design Award 2016 samt en German Design Award 2017. Skålen vandt den eftertragtende og prestigefyldte Red Dot Design Award 2016, som er blandt de fornemste designpriser i branchen, hvilket vi er utroligt stolte over.

Hvordan kan man som virksomhed ”bruge” priser som disse?
Desværre følger der ikke en check med de eftertragtede designpriser, men de åbner døre hos forhandlere, der måske ikke lige havde fokus på os – hvilket blot understreger, at vores nye designretning er helt rigtig. Vi har ændret hele vores design-DNA på under 12 måneder, introduceret nye materialer og funktioner og samtidig skabt et ”motel”, hvor de mange nye designerne får et kreativt frirum. ”Motellet” er et slags kreativt frikvarter fra den polerede designbranche, hvor kreativiteten kan få lov at sprudle. Vi har haft en kraftig vækst på vores hovedmarkeder i år, hvilket giver et meget godt tegn på, at flere har opdaget os og vores nye Zone.

Hvilken betydning har priserne for forbrugerne?
Designeksperternes positive reaktioner giver forbrugerne tryghed ift. vores brand og kvaliteten af Zone-produkterne, som også er løftet. Vores design er tit multifunktionelle, og på denne måde beriges forbrugernes oplevelse i brugen eller i udtrykket. Samtidig har vi bibeholdt et af vores gamle kendetegn: at vi stadig er ’affordable democratic design’. Et af vores tilbagevendende mantraer er, at design skal være for bredden af forbrugerne og ikke bare anderledes og dyrt – det driver ingen steder i vores optik, udover som show off.

… og for personalet?
Vi har store ambitioner for det nye Zone! Da vores brand har været globalt i over 20 år, gør nuværende ”prisregn” os selvfølgelig både glade og mega stolte – og driver os samtidig til at blive endnu skarpere og giver os lyst til meget mere. Det er teamets første designserie udviklet sammen med designtrioen VE2 fra Aarhus. Vi har pludselig fået sult i det ene øje og glæden i det andet, og med den entusiasme og positivitet fokuserer vi på at skabe mange flere uundværlige must-haves til boligen i de kommende år.

… samt detailhandlerne?
Prisvindere booster også salget ud af butikken, idet vi støtter vores forhandlernet med direkte og ærlig kommunikation hele vejen til forbrugerne vha. vores marketingplatforme. Samtidig er vores nye, informative emballage-/logoudtryk blevet bragt til fremtiden – herunder med fokuserende og støttende POS-materialer, der hjælper produkterne ned fra hylden og forbi kasseapparatet.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere