31.07.2018  |  Business  |  Branchenyt

5 hurtige til Charlotte Knudsen, Kop & Kande Nykøbing F

I januar i år blev Din Isenkræmmer i Jernbanegade, Nykøbing Falster til Kop & Kande, men butikschef Charlotte Knudsen blev, og sammen med sit team fik hun på ca. 14 dage omdannet butikken til den nye identitet og klar til fremtiden! Charlotte har mere end 25 års erfaring som butikschef i isenkrambranchen, og hun ved dermed et og andet om trends, butiksindretning og god service.

Hvad er det bedste ved dit job, som butikschef i Kop & Kande?
Det allerbedste ved mit job er de mange dejlige kunder, som har fulgt os i mange år – 28 år er det blevet til. Jeg føler, vi gør en forskel, og så er vi altid klar med en kvik bemærkning, som får smilet frem.
Vi er super stolte af nu at være en del af Kop & Kande, det er en skøn kæde, hvor ALLE har hjertet med.

Hvad glæder du dig mest til ved den kommende messesæson?
Vi besøger Formland, og det er bare sådan en hyggelig messe. Det er sundt at komme ud og få et friskt pust af mange nye ideer. Det fungerer som en ren vitaminindsprøjtning, og så mødes vi selvfølgelig med gode kolleger.

Hvilke trends kommer vi til at se bl.a. i din butik i den kommende sæson?
Lige nu er drinks- og bartilbehør som glas og andre redskaber meget oppe i tiden. Så det kan man se meget af hos os.

Hvad er dit bedste råd i forhold til at skabe en god kundeoplevelse i butikken?
Service er altid i højsædet i vores butik! Et smil og den samme gode hjælp er altid at finde, uanset om det handler om en perlator til vandhanen eller en KitchenAid blender.

Hvad ville du lave hvis du ikke arbejdede i Kop & Kande?
Jeg kan ikke forestille mig andet end at være isenkræmmer! Jeg elsker mit arbejde, mine kolleger og ikke mindst kunderne. Alt sammen noget, der gør mig varm og glad – hver dag!

-SSK

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere