15.03.2022  |  Kitchen  |  Table top

400 år gamle traditioner

Den danske designer Cecilie Manz står bag den nye kollektion, CMA Clay, designet for 1616/arita japan, som Skagerak siden 2019 har været distributør af. 

Kollektionen består af 46 stykker porcelæn og er et resultat af tre års arbejde, tæt dialog, hundredvis af håndtegnede skitser og utallige porcelænsprototyper.

Porcelænet er lavet af knust sten fra den lokale landsby Arita i Japan, hvor porcelænsproduktion har været en tradition i 400 år. 

Til CMA Clay-kollektionen er der brugt to porcelænstyper, det klassiske kridhvide porcelæn og et naturligt, gråt porcelæn, der giver det et smukt udtryk med uendelige muligheder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere