Event

3daysofdesign hos Stelton

Stelton A/S

www.stelton.com

  • stelton@stelton.dk
  • +45 39 62 30 55
  • Christianshavn Kanal 4
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 23.05.2019
Start tidspunkt: kl. 10:00
Sted: Christianshavns Kanal 4, 1406 København K
Tilmeld  

Igen i år slår Stelton dørene op for '3 days of design' i København, hvor der fra d. 23-25. maj er mulighed for at komme 'bag facaden' på et af Danmarks ældste designhuse i de historiske omgivelser i det gamle pakhus på Christianshavn.

3daysofdesign hos Stelton

Stelton har i år teamet op med spændende partnere som Vilde Violer, Magasinet Lækkerier, Emeyu samt Nordic Gin House og sammensat et spændende program med smagsprøver, forfriskninger, mulighed for at møde designduoen Debiasi Sandri samt få inspiration til både bolig og have. 

Torsdag d. 23. maj, kl. 16-17
SPISELIGE BLOMSTER OG URTER MED VILDE VIOLER
Dyrk dine egne blomster og urter til din mad med RIG-TIG. Besøg 'drivhuset', når Vilde Violer fortæller om organisk dyrkede, spiselige blomster og urter. Forkæl dine sanser, prøv nye delikate smagsindtryk og se, hvor fint du kan pynte salater, kager og andre retter.

Tilmeld dig her.

Fredag d. 24. maj, kl. 14-15
SKØNNE LIMONADER MED LÆKKERIER
Mød Magasinet Lækkerier (det danske gourmet kagemagasin) og smag deres forslag til sommerens forfriskende limonader og juicer. Få opskrifterne med og bliv inspireret til festlig servering til bordet og ”to go” med RIG-TIG.

Tilmeld dig her.

Fredag d. 24. maj, kl. 15-18
VELKOMMEN TIL EN DRINK MED NORDIC GIN HOUSE OG DESIGNDUO DEBIASI & SANDRI
Kom og nyd den nye signaturdrink, som Nordic Gin House har kreeret til Stelton med deres København Klassisk Gin. Samtidig kan du møde den italienske designduo Debiasi Sandri, som står bag Steltons populære barsæt og espresso-serie Collar.

Tilmeld dig her.

Lørdag d. 25. maj, kl. 10-11
MORGEN-TE MED EMEYU OG LÆKKERIER
Start dagen i selskab med Emeyu, det skandinaviske tefirma, som vil servere deres smagfulde tevarianter til små, fine smagsprøver fra Magasinet Lækkerier. Teerne fra Emeyu er nøje udsøgte fra bæredygtige plantager i hele verden. Lad dig inspirere og find din favorit blandt Steltons tebryggere: Stentøjskander, presfilter-kander eller enkle teæg.

Tilmeld dig her

Lørdag d. 25. maj, kl. 13-16
FIND DET RETTE BARUDSTYR OG SMAG PÅ SPECIALITETERNE FRA NORDIC GIN HOUSE
Nyd en smagsprøve på København Klassisk Gin fra Nordic Gin House og få en forklaring på, hvad det er, der gør den speciel. Lad dig inspirere og find stilen til din egen bar - klassisk og Bauhaus-inspireret, minimalistisk og elegant eller moderne og kontrastfyldt.

Tilmeld dig her

Alle events er gratis at deltage i og foregår i Stelton og RIG-TIGs showroom, 
Christianshavns Kanal 4, 1406 København K. 

Derudover er der åbent hver dag fra kl. 10-18.

Vedhæftede filer

Tags: Stelton A/S

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere