01.06.2022  |  Business  |  Trends

3daysofdesign: FRAMING samler en perlerække af designbrands!

Igen i år kan FRAMING åbne dørene til tre dages designfestival i København. Og denne gang danner Odd Fellow Palæet atter rammen for eventet. På hele 3 etager!

"Vi trænger alle til at komme ud og opleve noget igen, og få en masse ny inspiration. FRAMING er tilbage i Odd Fellow Palæet, og vi kan igen vise moderne design i de storslående historiske lokaler. Vores mål er at bringe den helt særlige stemning og atmosfære fra udstillingerne i Milanos palazzoer til København. Jeg har fulgt 3daysofdesign fra den spæde start, og jeg ved, hvor vigtig lokationen er, derfor er jeg ekstra glad for at invitere indenfor i et af byens fineste rokoko-palæer", siger founder af FRAMING Samira Kudsk.
Og det imponerende hus fra miden af 1700-tallet lægger i år rum og uderum til 31 udstillende brands fra både ind- og udland. En række internationale high end-brands har nemlig valgt at udstille på FRAMING, som i år afholdes for 3. gang.
Når designinteresserede fra hele verden strømmer til København i juni, vil de opleve en stærk scene – en levende venue fyldt med nye møbler, objekter og projekter af unge talenter og kendte designere. Hele byen er ét stort mødested, en levende platform, og på FRAMING kan du opleve en lang række designlanceringer.
"Min ambition har fra starten af været at samle en række brands under samme tag, og især tilbyde de brands, som ikke har et showroom på byens bedste adresser, et sted at udstille. Men nu har FRAMING udviklet sig, og i år har vi også en perlerække af spændende internationale brands på programmet. Så jeg er stolt over nu at kunne offentliggøre årets udstillere - både danske og udenlandske fra hele Europa, heriblandt tyske Ingo Mauer GmbH, italienske Luceplan, spanske Kettal og svenske Kasthall", slutter Samira Kudsk.

Årets udstillere er:
Akaba
Bernstorffsminde by YBP
Cooee Design
Dynaudio
Emeco
Estiluz
Expormim
Form & Refine
Frostline
Gancedo
Huguet
Ifö Electric
Ingo Maurer
Kasthall
Kettal
Kunstindustrien
Luceplan
LZF Lamps
Magis
Martin kechayas
Mindo
Mogen Hansen DENMARK
Naver Collection
Northern
Pappelina
Petite Petite
Sami Kallio
Skovgaard Jensen 1903
String Furniture
Viccarbe

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere