17.02.2022  |  Business  |  Branchenyt

3daysofdesign byder igen i år på banebrydende designidéer

Cirkulære møbel- og interiørbrands får nu mulighed for at deltage i Circular Furniture Days 2022, der igen i år bliver i rammerne hos Designmuseum Danmark.

Efter sidste års succes under 3daysofdesign har Lifestyle & Design Cluster nu åbnet for ansøgningsrunden for de virksomheder inden for møbel- og interiør-branchen, der ønsker at deltage med cirkulære produkter til Circular Furniture Days, som afvikles 15.-17. juni.

Sidste år deltog 47 møbel- og interiørbrands med designs, der skal tegne en mere cirkulær fremtid. Og hos erhvervsklyngen er man glad for, igen at kunne åbne dørene til et fremtidsorienteret designunivers.

“Vi er superglade for igen at kunne invitere til denne banebrydende event og koncept under 3daysofdesign. Det er 4. år, Lifestyle & Design Cluster sætter fokus på de mange spændende og innovative cirkulære ideer, og vi er så begejstrede for igen at afholde Circular Furniture Days på Designmuseum Danmark - lige i midten af alle 3daysofdesign-aktiviteterne”, siger direktør hos Lifestyle & Design Cluster, Betina Simonsen, og fortsætter:

“De deltagende virksomheder tager ansvar og tager fat, dér hvor de ser det største potentiale, eller dér hvor det giver mest mening for dem at starte rejsen mod en mere cirkulær forretningsmodel”. 

Halvfærdige idéer er også idéer
Hun opfordrer samtidig virksomheder til at ansøge om deltagelse på Circular Furniture Days, uanset hvor langt de er på deres udviklingsrejse. Der er nemlig ingen facitliste, når man som virksomhed ønsker at starte på en grøn omstilling.

”Det er en holistisk, ressourcekrævende og værdibaseret rejse for virksomhederne, og det er præcis derfor, det er så inspirerende at samle forskellige brands, for der er god mulighed for at virksomhederne kan inspirere andre, uanset hvor de er på denne rejse”, siger Betina Simonsen.

Lifestyle & Design Cluster sætter under Circular Furniture Days desuden fokus på aktuelle emner i en række debatter og talks. Her vil man kunne møde og høre om first-mover- og disruptervirksomheder, der påpeger cirkulære brændpunkter og en vej til løsningen af udfordringerne.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere