27.01.2022  |  Business  |  Trends

3daysafdesign flytter datoer

3daysofdesign vil finde sted fra 15.-17. juni.

3daysofdesign vil finde sted fra 15.-17. juni. Det er blev et besluttet efter snakke med såvel udstillende virksomheder som besøgende.


Grunden er, at 3daysofdesign faldt sammen med de nye datoer, som Salone del Mobile.Milano netop har meldt ud fra 7.-12. juni.


I første omgang valgte 3daysofdesign at holde fast i datoerne fra 8.-10 juni. Det resulterede dog i, at mange udstillere og besøgende blev tvunget til at vælge mellem de to events, og for at imødekomme dem, har det københavnske designevent nu valgt at flytte en uge.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere