23.07.2021  |  Business  |  Trends

3 hurtige til 2 indkøbere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvorfor tager de på besøg på Formland? Og hvad går de efter at købe ind? Læs om, hvad Dorthe Hansen, indehaver af butikken og webshoppen Kaiku, og Heike Dreyer, indkøbschef hos Imerco, ser frem til, når de tager på indkøb på Formland Autumn 2021.

Kaiku

Dorte Hansen, indehaver 

Hvorfor besøger I Formland Autumn 2021? 

Vi mangler messens inputs. På grund af aflysningen af Formland Spring 2021 kommer vi nemt til blot at genbestille varer fra de leverandører, som vi kender, i stedet for at undersøge, hvad der ellers rører sig.

Generelt har der været vildt travl gennem det seneste år, så vi har måttet takke nej til besøg fra leverandører – både af hensyn til restriktioner, men også på grund af manglende tid. Et leverandørbesøg i vores butik tager alt for lang tid, og vi bliver for ofte afbrudt af kunder, telefoner eller lignende.

Derfor vil vi langt hellere bruge et par dage på Formland, hvor vi vælger, hvem vi vil besøge, og hvor vi ser branchetrends og kan sammenligne leverandører og deres udvalg. Tiden og energien er en anden på en messe.

Hvad ser I særligt frem til? 

Vi ser virkelig frem til at komme væk sammen som team, for vi trænger til at komme ud og mærke den stemning, som Formland er præget af. Den svirren i luften af forventning, smil og mødet mellem mennesker, som adm. direktør for MCH Messecenter Herning Georg Sørensen altid pointerer.

Derudover glæder vi os til at blive inspireret både af forhandlerne og af messens dygtige stylister. Jeg glæder mig til, at Studie Flyhelsted endnu en gang samarbejder med messen, for jeg køber ofte ind blandt noget, jeg har fundet på deres trendzone.

Hvad går I efter at købe ind ved denne messe? 

Når vi er på messe, ved vi aldrig helt på forhånd, hvad vi går efter. Vi køber det ind, som vi bliver inspireret af, når vi er på messen og oplever stemningen og de mange indtryk.

Imerco 

Heike Dreyer, indkøbschef 

Hvorfor besøger I Formland Autumn 2021?

Imerco benytter Formland til at få indsigt i relevante nyheder, teknologier, test og trends. Vi bruger især messen til at inspirere alle vores Imerco-medarbejdere, når de får en personrelevant og passioneret snak direkte med vores leverandører.

Hvad ser I særligt frem til?

Vi glæder os til masser af smil og fællesskabet omkring det, vi elsker i Imerco. Det bliver skønt at mødes alle Imerco-medarbejdere fra hele landet og have det sjovt og lærerigt sammen.

Hvad går I efter at købe ind ved denne messe? 

Imerco er altid på udkig efter varer, der er særlig favorable for kun Imerco, og her bruger vi Formland til at understrege disse indkøb. Vi bruger også Formland til, at alle vores medarbejdere har mulighed for at se og føle varerne, inden de lander i vores mange butikker. Det vækker oftest en stor kærlighed til varen og vores kerneforretning – Imerco.

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere