09.12.2019  |  Business  |  Branchenyt

1som.dk

H. Skjalm P. står bag et velgørende juleinitiativ til fordel for ensomme ældre, der ikke har familie at fejre jul sammen med.

I samarbejde med Restaurant Godtfolk og Ældre Sagen inviterer H. Skjalm P. København city til julemiddag den 24. december. Det velgørende initiativ er henvendt ensomme ældre, der gerne vil være sammen med andre i juletiden.

”Det er første gange i mit liv, jeg skal fejre juleaften sammen 100 fattige og ensomme ældre, som ikke har familie at være sammen med juleaften. Jeg glæder mig helt vildt meget! Det er en stor ting at være med til at bringe glæde i deres liv. Alle mennesker fortjener at få et godt og langt liv og frem for alt et værdigt liv fyldt med glæde”, fortæller Rachid Moula, CEO i H. Skjalm P.

Julemiddagen foregår hos Restaurant Godtfolk, H.C Andersens Boulevard 8, 1553 Kbh. K, d. 24.12.19 kl. 16:00 - 20:00.

Rachid Moula fra H. Skjalm P. og Mikkel Havmand fra Godtfolk byder velkommen kl. 16, og efterfølgende er der spisning, uddeling af gaver samt underholdning.

Der er plads til 100 gæster, og man tilmelder sig senest den 12. december via jul2019@hskjalmp.dk

www.1som.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere