18.05.2017  |  Business  |  Branchenyt

10 nye bolighuse på et år

Møbelkæde åbner nye bolighuse med rekordfart

IDdesign, der ejer IDEmøbler og ILVA samt den udenlandske franchisekæde IDdesign, har søsat det største investeringsprogram i virksomhedens historie. Inden for 12 måneder skal 10 nye bolighuse åbne.

I dag har ILVA syv bolighuse i Danmark og to i udlandet, mens IDEmøbler har 37 bolighuse i Danmark og to i udlandet. Hertil kommer franchisekæden IDdesign, der har 20 bolighuse i Mellemøsten, Spanien, Cypern og Ungarn. Men dette antal af bolighuse bliver nu markant accelereret med åbningen af de 10 nye inden for en periode på 12 måneder og de første bolighuse er allerede åbnet.

Senest har IDEmøbler åbnet et nyt bolighus i Haderslev mens franchisekæden IDdesign har åbnet fire nye bolighuse i Spanien, Ungarn og Libanon. Inden for de næste måneder åbner der nye IDEmøbler-bolighuse i Esbjerg, Helsingør, Roskilde og Silkeborg samt nye bolighuse i Qatar og Libanon.

Michael Christiansen, adm. dir. i IDdesign fortæller at IDEmøblers og ILVAs salg online er kraftigt stigende – og at kunderne finder tryghed i kombinationen af fysiske butikker og muligheden for at købe møbler online.

”Derfor sætter vi nu turbo på vores vækstplaner, hvor vores mål er at dække alle afkroge af Danmark samt finde interessante beliggenheder i storbyer rundt om i Europa og resten af verden, som passer til vores udenlandske koncept,” siger Michael Christiansen og fortsætter:

”De senere år har vi arbejdet intenst med at skærpe vores koncepter, og vi oplever et stigende antal kunder både i vores fysiske bolighuse og online – så nu starter vi for alvor vores udrulningsplan, og er i dialog om mange nye butikker”.

IDdesign A/S, der er en del af Lars Larsen Group er en af Danmarks største detailhandlere inden for møbler og boligindretning med ca. 1.000 medarbejdere, 68 møbelhuse og en omsætning på cirka 1,7 milliarder kroner. 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere