23.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

10-års jubilæum fejres med donation til WWF

Novoform kan i 2021 fejre, at det er ti år siden, Kristian Jakobsen startede virksomheden. Det sker med lanceringen af en jubilæumselefant i den populære serie af træfigurer. Og for hver solgt elefant, donerer Novoform 30 kroner til Verdensnaturfonden WWF.

”Vi synes, det var passende at fejre vores jubilæum ved at give noget tilbage til den natur, som er vores største og vigtigste inspirationskilde. Med fokus på naturlige materialer og den smukke natur har vi derfor etableret et samarbejde med Verdensnaturfonden WWF”, fortæller indehaveren.

Jubilæumselefanten er produceret i 100 procent certificeret grå asketræ, som giver et moderne og miljøvenligt udtryk, der er ideelt til alle hjem.

Kristian fortæller, at de penge, der kommer ind, går til at støtte WWF’s programmer, som bidrager til bevarelsen og beskyttelsen af verdens dyreliv og biodiversitet – og det gælder selvfølgelig også de fantastiske og majestætiske elefanter, og han forventer, at der på Novoforms respektive markeder sælges nogle tusindes eksemplarer – præcis hvor mange, kan han naturligvis ikke sige noget om.

Han fortæller desuden, at Novoform er godt på vej her i 10-årets for virksomhedens etablering. ”Det kan være svært at løbe en virksomhed som vores i gang, når man endnu ikke har et navn i branchen. Men det gennembrud kom med lanceringen af vores træfigurer i 2017, og de er siden blevet en døråbner for salget af en lang række andre produkter”.

Det seneste år kan Novoform melde om pæn vækst, og Kristian forventer, at det vil fortsætte.

- PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere