22.11.2019  |  Business  |  Branchenyt

10 år med møbelmesse

Møbelmessen Skandinavien blev afholdt fra 6.-8. november 2019 i Messe C i Fredericia. Målet var at skabe en god kontakt mellem købere og sælgere i branchen, og det blev ifølge Esben Veng-Christensen indfriet.

Dette års messe havde 54 udstillere fordelt på mere end 3000 m2 stande i to haller. Derudover blev messen besøgt af ca. 300 butikker, hvoraf de fleste kom fra Danmark men ligeledes en pæn del kom fra Norge og Sverige. ”De besøgende repræsenterer den almindelige traditionelle møbelbranche for møbler til hjemmet”, forklarer Esben Veng-Christensen og pointerer at fra Danmark kommer langt de fleste af butikkerne mens der også kommer besøg fra kædekontorerne.

”Derudover samler vi en lang række af andre fra branchen, leverandører, andre udbydere, designere og presse, så messen er og bliver mødestedet for denne del af branchen. En årligt tilbagevendende begivenhed som samler branchen”, slår Esben Veng-Christensen fast.

Næste år vender messen tilbage for 4.-6. november 2020.

”10 års messe mener vi, er tegn på, at messen har sin berettigelse i markedet, og at den er accepteret som et sted at finde de nye møbler, inspiration og trenden i markedet”, lyder det afsluttende fra Esben Veng-Christensen.

www.mobelmessen.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere