13.09.2022  |  Business  |  Branchenyt

10 år med bæredygtig luksus til kvinder - skabt af kvinder

I 10 år har CARE BY ME sørget for, at vi med god samvittighed, kan forkæle os selv og vores bolig med tidløst dansk design i luksusklassen. For det har netop været intentionen med CARE BY ME fra begyndelsen: At kunne skabe en mere bæredygtig forretning, hvor grundlaget er at omfavne kvinder i vores del af verden, og samtidig forbedre livskvaliteten for kvinder i udviklingslande, hver gang der købes en CARE BY ME style. 

Med sine høje ambitioner om at skabe et designbrand, der kunne hjælpe kvinder i Nepal til en bedre livskvalitet, samtidig med at brandet skulle synliggøre en mere bæredygtig og ansvarlig fremtid i tekstilindustrien, var Camilla Gullits blandt de første herhjemme til at stifte en virksomhed med udgangspunkt i sociale- og klimavenlige mål og en mere bæredygtig værdikæde. 

I dag ejes og drives CARE BY ME af kvinder i Danmark. Brandet er gået fra at have 4 strikkedamer ansat i Kathmandu til i dag at have mere end 75 kvinder ansat i deres sociale workshops i Katmandu, Nepal, hvor der skabes håndlavede luksusprodukter og bedre livsvilkår både for de ansatte kvinder og deres familier. Herudover producerer brandet også i Indien og i Italien – alle steder med fokus på mennesker og miljø. 

Den 21. september 2022, har CARE BY ME haft samme sociale og grønne DNA i 10 år! CARE BY ME har i dag +400 forhandlere i ind- & udland, 8 agenter i Europa og distributører i USA, Canada & Australien. 2/3 af omsætningen er eksport. CARE BY ME har de sidste 4 år mere end fordoblet omsætningen og beskæftiger i dag mere end 75 kvinder i Nepal. Udover Nepal har virksomheden produktion i Indien med GOTS certificeret økologisk bomuld og i Italien med recycled cashmere.

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere