”Man skal turde tænke ud af boksen – eller gaveæsken, om man vil…”

”Vi tror på, at nøglen til succes er høj kundeservice”. Det siger Lars Galvit og Thomas Dalsgaard, der for nylig har købt aktiviteterne i dp danmark. Målet er fremadrettet at skabe spændende indpakningsdesigns, der løfter oplevelsen for modtageren.

“Vi er et stærkt team, Vi har det sjovt sammen og er stolte af vores produkter”.

Et lunt glimt i øjet og humor spiller en stor rolle for de ”nye” ejere af dp danmark, som er specialister i gavepapir, bånd, æsker og poser i alle afskygninger.

Lars Galvit og Thomas Dalsgaard er de to herrer, der for nylig købte aktiviteterne i dp danmark, da virksomheden var kommet i økonomiske vanskeligheder, og med dp danmark har de fået en virksomhed, der er godt kendt af detailhandlen som leverandør af emballageløsninger. Sådan har det været siden 1940, og sådan er det stadigvæk. Nu i 3. generation for Thomas Dalsgaards vedkommende, der har familiemæssige relationer i ejerkredsen helt tilbage fra den oprindelige grundlægger af virksomheden.

Lars Galvit og Thomas Dalsgaard driver i forvejen firmaet Scanseason A/S, der har en betydelig markedsposition inden for non-food artikler til markering af højtider og fester – lige fra studentergilder til fødseldagsfesten, jul, nytår, påske og halloween. Det forretningsområde var oprindelig en del af dp danmark, men blev i 2006 udskilt som en selvstændig virksomhed med Thomas Dalsgaard som ejer, og senere kom Lars Galvit til som medejer. De to virksomheder ligger i dag dør om dør på samme adresse i Næstved. Og nu har de også samme ejere – igen.

“Vi er så gammeldags, at vi stadig tror på, at nøglen til succes er høj kundeservice”. Vi ved godt, at det lyder banalt, og vi beklager klicheen, men det er altså bare den måde, vi tænker og driver vores virksomheder på”, siger Lars Galvit og fortsætter: ”Det gennemsyrer vores organisation at give kunderne et godt produkt til den rigtige pris samt en god service. Det er i al sin enkelthed vores ”forretningshemmelighed” og årsagen til, at vi har vækstet og klaret os godt”.

Til at varetage den daglige ledelse af dp danmark har de to ejere indsat en erfaren herre fra detailhandlen i form af Claus Mathiesen, der gennem mange år selv har drevet egne butikker med herretøj, sportstøj mv. Herudover er der syv engagerede medarbejdere, der supporterer både de danske og udenlandske kunder på et eksportmarked i vækst.

Lars Galvit og Thomas Dalsgaard købte for nylig aktiviteterne i dp danmark..

Udvikling, design og individuelt tilpassede løsninger
Hos dp danmark har man en klar strategi i forhold til fremtidens emballage-løsninger: ”En gave skal have en flot indpakning med lækkert papir og bånd, som er med til at løfte den samlede oplevelse for modtageren,” siger Tine Jeilsø, der er en del af et kreativt team bestående af designere og grafikere, som udvikler løsninger til både Scanseason og DP Danmark.

”Vi bruger mange ressourcer på at udvikle nye, flotte designs – både til vores egne produkter, men ofte også individuelt tilpassede løsninger i samarbejde med vores kunder.

Det er én af vores styrker og et stærkt konkurrenceparameter, at vi i forbindelse med et kundemøde kan lave skitser og designoplæg, så vi hurtigt kan spore os ind på, hvad den enkelte kunde gerne vil have”, siger hun.

Salg- og marketing
Også salgs- og marketingchef Claus Mathiesen, der er kommet til dp danmark med nye, friske øjne pointerer, at nytænkning er vigtigt.

”Vi har mange dygtige konkurrenter, så det gælder om kontinuerligt at forny sig, produktudvikle og tænke utraditionelt. Nogle gange er den skøre eller skæve idé lige netop dét, der fører frem til den geniale løsning”.
Claus Mathiesen glæder sig til fremtiden, som han ser lyst på.

Relateret indhold

26.04.2024Designbase.dk

Detailhandlen forventer ikke længere prisfald

26.04.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

25.04.2024Designbase.dk

Messe Frankfurt tilbyder gratis onlineevents for alle

23.04.2024Designbase.dk

Den digitale sikkerhed halter hos danske SMV’er

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

18.04.2024Designbase.dk

Ny ungdomsuddannelse kan skaffe flere unge til erhvervsuddannelserne

17.04.2024Designbase.dk

Engros- og detailhandlen lægger an til blød landing

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023