Økologiske og veganske lækkerier

Chokolade og spreads fra Il Modicano.

Både chokolade og spreads fra Il Modicano er økologisk, vegansk og GMO-frit lavet med respekt for traditionen og historien bag. Alt er håndlavet og hver enkel proces tjekkes og kontrolleres omhyggeligt. Da kakaoen kun varmes op til 40 grader, giver det chokoladen en sprød og kornet tekstur samt en aromatisk og umiskendelig smag. Som sødemiddel er der kun brugt rørsukker, kokossukker eller agavesirup. Foruden de klassiske varianter fås chokoladen også lavet på grøn te, hvid chokolade og soyamælk. Spreads’ne fås med nødde-, mandel- og pistaciesmag.

www.sikani.dk / Telefon 4095 2413

aida a/s

Sponseret

Skab varme i køkkenet med RAW teak – naturlige redskaber med rodfæste i nordisk æstetik

Formland

Sponseret

Speak Up!

Relateret indhold

27.11.2025Designbase.dk

Kram & kærlighed siden 1996

24.11.2025Designbase.dk

Borddækning – skab stemningen til fest

24.11.2025aida a/s

Sponseret

RAW Jul inviterer naturen indenfor

21.11.2025aida a/s

Sponseret

Confetti udvider farveuniverset: Vanilla samler paletten – og Chocolate melder sin ankomst

12.11.2025Designbase.dk

En julehyldest til kunsthåndværket

10.11.2025Designbase.dk

Blå jul

15.09.2025F&H Group A/S

Sponseret

FRA MAT TIL BLANK: THEBE-KLASSIKEREN FÅR NY GLANS

09.09.2025F&H Group A/S

Sponseret

RETROKLASSIKEREN FOCUS DE LUXE FEJRER 70-ÅRS JUBILÆUM

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023