11.01.2021  |  Interior  |  Tekstiler

Økologisk søvn

Detaljen ligger i det enkle, hvor ingen forstyrrende elementer eller dekorationer forhindrer øjet i at se det rene og hænderne i at føle det glatte, så stilen i soveværelset får lov til at træde frem i al sin pragt – sådan er Georg Jensen Damasks nye Percale-sengelinned i støvet blå. Og så er det økologisk.

Alle kan fylde på, men det er de færreste, som kan trække fra, og det er kunsten, når man har en ambition om at væve et sengelinned, der skal udstråle eksklusivitet og blot må have én dekoration – væveriets broderede logo. 

En ambition, Georg Jensen Damask favner ved at bruge en kæmmet bomuld, der giver en tæt og fin vævning og ved at tilføre en ekstra detalje i form af en piping i pudevårets søm.   
 
Det danske væveri har valgt at indfarve den økologiske bomuld i blå, en klassisk farve inden for sengelinned, da den klæder enhver seng og ethvert soveværelse, hverken er for mørk eller for lys til at indgå i sammenhæng med andre farver.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere