05.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Øget interesse for Møbelmessen Göteborg

Det har vist sig at være en god beslutning at flytte messen til større lokaler.

Tilbage i november 2018 blev det meldt ud, at Möbelmässan Göteborg ændrede placering og termin, til Svenska Mässan i Göteborg 27. -28. august 2019 og allerede nu, ca. fem måneder før messen er der flere udstillere og solgte kvadratmeter end til den første messe, der blev afholdt i Bananpiren på Göteborgs havn.

”Allerede fem måneder før messen åbner er interessen rekordstor”, fortæller Björn Delin, adm. Direktør for BraMässor, der arrangerer messen og fortsætter: ”Flytningen til Svenska Mässan bidrager til, at vi bliver i stand til at vækste, og i år satser vi også lidt mere på segmentet interiør og indretning, som har været efterspurgt i vores besøgsundersøgelser.”

Möbelmässan Göteborg 2019, der er placeret på to hverdage fordi hovedmålgruppen består af butikker, kæder, e-handlere og indretningsarkitekter har fokus på møbler, interiør og belysning til hjemmet og den første dag arrangeres der om aftenen en stor fest for udstillere og indkøbere.

www.mobelmassan.com   

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere