30.09.2020  |  Furniture  |  Brugskunst

Æstetisk design gør sin entré

Repó fra Roohn & Rahn er et elegant konsolbord holdt sammen af to solide hylder og en rundstok i bunden. Anvendes bordet som entrémøbel, er der gjort plads til en række sko på gulvet, imens den nederste hylde er tænkt til genstande, som skal være lettilgængelige. 

Repó er skabt uden skuffer og rum, og lægger dermed op til et konstant skift i udtryk alt efter hvad man vælger at udstille. Møblets enkelthed gør, at man på fineste vis løser opgaven som pladsbesparende entrémøbel.

Det nyfortolkede konsolbord kan dog også rumme håndklæder, duftlys og toilettaske på badeværelset. I køkkenet kan Repó elegant fungerer til opbevaring af tallerkerner, keramik og skåle, mens bøger, blomster og personligt nips kommer til deres ret i stuen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere