08.07.2022  |  Interior  |  Accessories

Ægte unik

Udtrykket “Designer Collectible” har fået en helt ny betydning for Lucie Kaas’ ikoniske linje af kokeshi-dukker. 

På trods af en vurdering mellem 100-150 euro, faldt hammeren på hele 4032 euro svarende til ca. 30.00 danske kroner for en Karl Kokeshi-dukke fra den danske virksomhed Lucie Kaas, som har været i Karl Lagerfelds besiddelse siden 2016.

Da Lucie Kaas første gang lancerede kollektionen, var Karl Lagerfeld den kreative direktør for Chanel, og Karl kokeshien blev hurtigt spottet af folk, der arbejdede tæt på legenden, hvorefter et eksemplar blev sendt til Paris.

Designet af den engelske kunstner Becky Kemp, var Karl Kokeshi, og bliver ved med at være en hyldest til Karl for hans enestående bidrag til mode, kunst og kultur.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere