17.11.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Årets sidste dag

Fejr afslutningen på året og start på et nyt med Ferm Livings festlige items. Pynt festbordet med den nye elegante Oyster Bowl, afkøl champagnen i en Shell Pot fyldt med is og skål nytåret ind med champagneglas fra Ripple kollektionen.

Med sine naturlige og legende former er den konkylieformede Shell Pot både simpel og skulpturel. Vasen tilfører en smuk detalje til indretningen og kan sætte prikken over i'et på nytårsbordet, hvis den fyldes med is og en flaske champagne.

Den elegante, lille Oyster Bowl er oprindeligt støbt af en ægte østersskal og er et dekorativt opbevaringssted. Den er smukt detaljeret og er fremstillet af 100 procent messing. Det massive metal står i smuk kontrast til skålens naturlige, organiske form.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere