19.08.2019  |  Business  |  Branchenyt

Årets elev i Kop & Kande

Titlen gik i år til en elev fra Svendborg.

Traditionen tro blev Årets Elev i Kop & Kande udnævnt på kædens stand på Formland. I år vandt Emma Fakkemohs Hansen titlen, og det var en meget overrasket og meget glad vinder, der modtog prisen.

Emma er udlært hos Kop & Kande Svendborg, hvor hun nu fortsætter sit arbejde som faglært isenkræmmer. Gennem sin elevtid har Emma været en meget engageret medarbejder lød det i forbindelse med overrækkelsen, hvor adm. direktør i Kop & Kande Peter Rønn, der udnævnte Emma til årets elev ligeledes, beskrev hende som ansvarlig, initiativrig, selvstændig, serviceminded, positiv og vellidt. Både i butikken og på Handelsfagskolen har Emma gjort sig bemærket som en rigtig god kollega/kammerat, og hun sluttede sin elevtid af med en meget flot fagprøve/eksamen, der betød at hun vandt titlen som den allerbedste på et hold, hvor der var mange meget dygtige elever.

Årets elev får et flot diplom på 5.000 kroner og naturligvis masser af ros for sin indsats.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere