Add this: 

KØKKEN

ZWILLING børnebestik

Bestik til de små i familien

Det søde børnebestik fra Zwilling vil uden tvivl hjælpe de små til selv at spise med ske, kniv og gaffel. 

Bestikket er ergonomisk formet, så det passer til små barnehænder, og gaflen er bred og kniven afrundet. Hello Kitty-motiverne er brændt ind i det polerede, rustfri stål ved 700°, så de forsvinder ikke selv efter mange gange i opvaskemaskinen.

JUNGLE bestikket passer fint til både piger og drenge. 

4 dele 299,95

Findes med flere forskellige motiver

Om ZWILLING J.A. Henckels Scandinvia

Se showroom

Hos ZWILLING producerer vi en bred palette af køkkengrej. Vi har forsøgt at imødekomme behovet for et moderne hjem, og derfor har vi udvidet vores kerneprodukter fra knive til gryder, pander, bestik, køkkenredskaber og sommelier.Vores mission har altid været, at kvalitet skulle være det grundlæggende element i alt hvad vi fremstiller, og med tanke på netop det, har vi designet, tegnet, støbt og produceret vores brede sortiment, som du i dag finder hos din nærmeste forhandler. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, se vores brede udvalg - og lad dig inspirere.

I ZWILLING gruppen hører en lang række kvalitetsbrands inden for køkkengrej. Et udpluk af disse er bl.a. støbejernsgryder samt stentøj fra franske Staub, og højkvalitetsknive fra Japanske Miyabi.