Add this: 

KØKKEN

ZONE PEILI NØDDEKNÆKKER

Julehygge med sprøde knæk

Fakta

Vejl. udsalgspris:

Peili nøddeknækker, 19,3 x 4,6 cm: DKK: 199,00

Peili skål|fad, 24 x 7 cm, 2 l: DKK: 299,00

Peili nøddeknækker + skål|fad, sæt: DKK: 399,00

Peili nøddeknækkeren klæder bordet, ligger perfekt i hånden og knækker selv den hårdeste nød.
Designet af VE2 for Zone Denmark og en oplagt værtindegave sammen med den nye Peili-skål i den flotte julefarve Plum. 

JULEHYGGE MED SPRØDE KNÆK

Endelig - en flot nøddeknækker, der både klæder julebordet og faktisk også virker. Den hårde nød er knækket af designertrioen VE2 for Zone Denmark. Når nødden er størst, meget lille eller bare usædvanlig genstridig, kan den nye Peili-nøddeknækker fra Zone Denmark anbefales. Den har skarpe tænder, som solidt griber fat og knækker selv den hårdeste nød.

Nøddeknækkeren med de rene, industrielle linjer er skabt af designertrioen VE2, der står bag Zone Denmarks prisbelønnede Peili-serie. Nøddeknækkeren passer perfekt sammen med en anden nyhed fra Zone Denmark, en lav Peili-skål i den elegante farve Plum. Mens skålen er ideel til at opbevare nødderne, kan låget bruges som bakke til at samle nøddeskaller i - det synlige bevis på nøddeknækkerens effektivitet og et sikkert tegn på, at julehyggen breder sig.

Peili-nøddeknækkeren er fremstillet i formstøbt metal og fås i farverne Champagne og Brass - en oplagt værtindegave sammen med den nye Peili-skål, der er 24 cm i diameter og 7 cm høj. 

Peili-nøddeknækkeren og Peili-skålen kan købes separat eller som sæt. Fås hos førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30. 

Læs yderligere om Peili nøddeknækkeren HER

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/