Add this: 

BAD

ZONE NOVA SHINE

Nattens juvel. Nova Shine i skinnende Black Coral lyser op som måneskin.

I ELEGANCENS LYSENDE SKÆR

Badserien Nova Shine i skinnende Black Coral lyser op og tilfører ethvert badeværelse et touch af eksklusiv elegance - skabt af den prisvindende designer Thomas Dudzinski for Zone Denmark. Nova Shine fra Zone Denmark er en del af serien Nova One, der med sit ensfarvede look og rene linjer er med til at sprede ro og harmoni på badeværelset - hjemmets vigtigste velværerum, når det gælder god tid til selvforkælelse og et tiltrængt pusterum.

Med Nova One hylder designer Thomas Dudzinski det enkle, ærlige og karakterfulde udtryk. Det har udløst en German Design Award 2017 for “særligt vellykkede løsninger” - en pris, der tildeles engagerede virksomheder og designere.

Nova Shine omfatter sæbedispenser, tandbørstekrus, sæbeskål, pedalspand og toiletbørste. Fremstillet i keramik og slagfast plast. 

Nova Shine og de øvrige Nova One-produkter forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker.
Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.
Besøg www.zonedenmark.dk for mere inspiration.

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollection.dk/

http://kj-collection.dk/