Add this: 

KØKKEN

Zone Denmark Spring/Summer 2018

Zone Denmark præsenterer et SS2018 katalog, hvor der er lagt endnu flere lag på med spændende produkter til den nye sæson.

Kataloget indeholder nyheder fra designertrioen VE2 som tog os alle med storm, da de gav os de smukke skåle og andre designs i Peili-serien – og der kommer hele tiden nyt til.
Japansk finesse møder dansk design i en serie 3D-bordskånere inspireret af den antikke japanske papirfoldekunst origami. 

Derudover imponerer VE2 også med badserien Ume, hvor bløde former og behagelige proportioner skaber et harmonisk og balanceret udtryk. Det første bogstav – U – tegner formen på serien, og sammen med gennemtænkte og funktionelle detaljer er Ume et ”must have” på ethvert badeværelse.

Tilsvarende introducerer vi vores nye samarbejde med Mavro//Lefèvre. Mette Mavro og Sofie Lefèvre er et kreativt makkerpar med en usædvanlig og nyskabende tilgang til design i en foranderlig verden – eksempelvis urban gardening-serien Herb & Sprout, som vi lancerer til AW2018, men som I får et lille sneak peek på her i kataloget. 

Se Zone Denmark Spring/Summer 2018 kataloget her

Den nye Spring/Summer 2018 kollektion præsenteres på forårsmesserne de kommende måneder:

Formex, Sverige
17/01 - 20/01 2018
Stand nr.: A13:18

Maison & Objet, Paris,  Frankrig
19/01 - 23/01 2018
Hal 6 - C52 D51

Homi Fiera, Italien
26/01 - 29/01 2018
Pad.7, Stand N09

Ambiente
9/02 - 13/02 2018
1.2 G07

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/