Add this: 

KØKKEN

Witt by Kuvings vakuumblender - markedets første Quiet High Power vakuumblender

- intet spild, men fyldt med fibre, vitaminer og næringsstoffer

Fakta

Vejl. pris: DKK: 5.499,-

For mere information: http://witt.zone/witt/vakuumblender-v1000-dk/

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_PSH4YBz95fp2ER

For yderligere information kontaktes:

Jacob Nielsen

Product Manager

Mail: jac@witt.dk

Tlf.: +45 4013 9099

Ved et optimalt vakuum med pres på 80 kPa, bevares farve- og næringsstoffer ved at forhindre kontakt mellem ingredienser og luft. Dermed forbedres den naturlige smag af de friske råvarer, og du får en lækker og ensartet cremet konsistens! Mindre oxidering og intet spild!

En vakuumblender virker ved, at den – inden den starter – suger overskydende luft ud af blenderkanden. Der skabes herved et undertryk i kanden, hvilket betyder, at man reducerer et af de helt store problemer med blendning, nemlig at råvarerne bliver kraftigt oxiderede under processen.

Vakuumblenderen har ydermere den fordel, at råvarerne udvider sig en anelse, når der er undertryk. Det betyder, at de er nemmere at blende og finthakke – de nedbrydes derfor nemmere til perfekt findelt niveau, hvilket også har betydning for frigivning af de næringsstoffer, der sidder i cellevæggene.

Resultat ved vakuumblendning:

·         Bedre smag, færre luftbobler og mindre oxidering*

·         Flottere farve og mere lækker konsistens

·         Øget holdbarhed – op til 7 dage på køl

·         Sundere resultat – flere vitaminer og fibre bevares i det færdige produkt

Maskinen er ydermere udstyret med en lyddæmpende blenderklokke, der minimerer støj forårsaget af den kraftige motor, når man blender kraftigt.

Med assistance fra den superstærke power-motor, auto-blenderfunktionen, 3D-knivsystemet, OneTouch-automatikken, motorbeskyttelsessensoren, luftkølingssystemet og sikkerhedsfunktionerne er du sikret: frisk juice, fløjlsbløde smoothies, lækre supper, perfekt mandelmælk…

*Mindre oxidering (iltning) øger holdbarheden, giver bedre tekstur samt holder juicen frisk og indbydende i længere tid.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.