Add this: 

KØKKEN

Witt by Kuvings slow juicer høster igen BEDST I TEST

De populære slow juicere Witt by Kuvings C9600- samt C9700 serierne har igen vundet Bedst i test – denne gang i svenske Aftonbladet.

Fakta

Vejl. pris C96XX: DKK 4.499,-

Vejl. pris C9700: DKK 4.499,-

For mere information om Witt by Kuvings: http://witt.zone/slowjuicer/

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_SsSCQJD2HfN2TR

For yderligere information kontaktes:
Helle Pedersen
Sales and Product Coordinator, Witt A/S
Tlf: 96 29 33 48
Mail: hellep@witt.dk

Witt by Kuvings slow juicer høster igen BEDST I TEST

De populære slow juicere Witt by Kuvings C9600- samt C9700 serierne har igen vundet Bedst i test – denne gang i svenske Aftonbladet. Hvilket endnu engang bekræfter, at maskinerne er overlegne og laver markedets bedste juice.

Det er januar måned, og vi danskere har næsten alle lavet et nytårsforsæt for 2018. For mange af os gælder det vores eget velvære – hvad enten det betyder en sundere livsstil, en mere varieret kost eller ”ganske enkelt” slankekur…

Uanset hvordan vi vender og drejer den, er det ikke nemt at skulle omlægge sine vaner. Det at få flere vitaminer og mineraler indenbords uden at kløjs i bunker af grøntsager som ærligt talt virker uoverskueligt og ikke specielt tiltalende, kan være et sandt mareridt.

Heldigvis er der en løsning, som gør det nemt, hurtigt og endda velsmagende at indtage store mængder grøntsager dagligt. Det giver et energiboost til krop og hjerne, og de småting i dagligdagen, der før virkede uoverskuelige bliver nu håndterbare. Løsningen er en slow juicer. Løsningen er Witt by Kuvings.

Med en slow juicer kan du indtage alle dine grøntsager flydende. Du skal blot tænde for maskinen, fodre den med de ingredienser, du ønsker, og maskinen laver en perfekt juice til dig. Fri for frugtkød men sprængfyldt med vitaminer og mineraler. Det er flydende sundhed.

Med en Witt by Kuvings C9600-/C9700 seriens slow juicer får du en juicer, som presser hele frugter og grøntsager, hvilket betyder, at du nu kan ’slow juice’ uden at skære ingredienserne i små stykker. Med det store påfyldningsrør er det nemt og hurtigt at lave en sund og næringsrig koldpresset juice. Det særlige ved en slow juicer er, at den kværner frugter og grøntsager, hvorved juicen får en længere holdbarhed, idet juicen iltes mindst muligt. Juicen kan opbevares i køleskabet i op til 3 døgn i en lys- og lufttæt beholder. Det betyder, at du kan lave en større mængde juice ad gangen, og derved spare både tid og rengøring. Når frugt og grønt kværnes, opnår du en mere fyldig smag og bedre udnyttelse af råvarerne.

Witt by Kuvings slow juicere høster gentagne gange Bedst i test og senest fra svenske Aftonbladet, som har bl.a. har testet efter udvindingsprocent, lyd, betjening og juicekonsistens. Witt by Kuvings har ydermere bl.a. vundet bedst i test i Berlinske Tidende, Danmark samt fra norske Carina Hultin Dahlman og TV2 Norge.

Med en Witt by Kuvings slow juicer bliver det nemmere for dig at holde dit nytårsforsæt, og du vil endda opleve at grøntsager som måske ikke var en favorit kan smage fortryllende sammen med andet lækkert frugt og grønt.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, verdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.

Det sidste nye tiltag er eldrevne cykler, løbehjul og segways – under kategorien Witt E-commute; fremtiden for personlig mobilitet.