Add this: 

KØKKEN

VM 2018: Roomba og Braava dine nye bedste venner og ”holdspillere”

Robotterne spiller på dit hold, udfører et topprofessionelt stykke arbejde, arbejder sig igennem banen for at sikre et vindende og skinnende resultat

Fakta

Vejl. udsalgspris iRobot Roomba 605: DKK 2.799,-
Vejl. udsalgspris iRobot Roomba 980: DKK 8.499,-
Vejl. udsalgspris iRobot Braava jet 240:  DKK 1.999,-

For mere information om iRobot Roomba og Braava: http://www.witt.zone/irobot/

Link til high-res billeder: http://media.witt.dk:8080/_gLhwO2FU3fJ2xR

For yderligere information kontaktes:
Ida Birgitte Holm
Product Manager, SDA
Mail: ibh@witt.dk 
Telefon: +45 23 98 81 30

Den dårlige nyhed? Du er ikke taget til Rusland for at se kampene live. Den gode nyhed? Du er helt klar på at se en masse kampe i fjernsynet hjemme i egen stue, hos kammerater og måske på storskærm. Men har du overhovedet skænket den efterfølgende rengøring en tanke?

iRobots rengøringsrobotter, inkl. Roomba® robotstøvsuger og Braava® jet robotgulvmoppe er klar til at holde dine gulve rene, uanset om det er dig, der er vært for aftenens kampe eller blot ønsker at komme hjem til rene gulve efter en hel dag i fodboldens tegn i gode venners lag. Roomba robotstøvsugeren og Braava robotgulvmoppen klarer det skidt, krummerne og de genstridige pletter, som sådan et VM fører med sig.

Robotterne spiller på dit hold, og udfører altid et topprofessionelt stykke arbejde, mens de arbejder sig igennem banen for at sikre et vindende og skinnende resultat. Ens for spillerne er, at de har et lavt design, hvorved de smidigt dribler sig igennem enhver krog, omkring alle forhindringer og under møblerne. iRobot rengøringsrobotterne er tilpassede dit liv, dit hjem, dit hold...

Roomba robotstøvsugere

  • Roomba 980 robotstøvsuger – ”anføreren”, som sikrer den grundigste rengøring på tæpper, rengøring af flere rum på én opladning samt Wi-Fi-tilslutning.
  • Roomba 605 robotstøvsuger – ”den prisbevidste markspiller”, med høj ydeevne og superb mod dyrehår.

Robotgulvmoppe

  • Braava jet robotgulvmoppe – ”afslutteren”, som med lethed klarer genstridige pletter, og efterlader gulvene skinnende rene.

VM 2018 står lige for døren, vi er klar til at heppe, og dine holdspillere venter blot på startskuddet.

Om Witt A/S

Se showroom

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil samt en linje af prisbelønnede slowjuicere.

Hos Witt A/S er der altid flere bolde i luften, og virksomheden er drevet af nysgerrighed overfor hvilke nye, spændende produkter, der findes derude til vores kunder – og i sidste ende slutbrugeren. Vi er lokalt forankret i Gødstrup ved Herning, men har et internationalt udsyn med salg i hele Norden, Storbritannien og Irland.

Witt distribuerer bl.a. højkvalitetsprodukter fra Liebherr, Fisher&Paykel, Brandt, De Dietrich, Sage by Heston Blumenthal, WMF, Grillbot, Everdure by Heston, iRobot og Robomow - udover vores helt eget program, bestående af spændende, innovative og brugervenlige produkter til dig, som prioriterer kvalitet og moderne teknologi.

Witt Babycare er en eksklusiv verden af babyartikler med en række innovative og eksklusive brands. Når vordende forældre går op opdagelse og indkøb i junglen af udstyr til den lille ny, ønsker Witt Babycare at overraske og åbne nye døre af muligheder, som forbrugerne ikke har set før.

WittClinic tilbyder det nyeste inden for både kosmetisk behandlinger og behandlinger af kredsløbsproblemer. Som en del af Witt-koncernen vil den innovative tankegang, kombineret med professionelt personale, kontinuerligt være med til at sætte nye standarder for, hvilke typer behandlinger, der tilbydes.