Add this: 

TEKSTILER

Vil du have hør på bordet?

En dug i hør giver et afslappet og lettere rustikt look, og det vævede stof med sin krøllede struktur kan noget særligt: Den er utrolig let at anvende, da den ikke behøver at blive strøget, fordi det netop er det krøllede look, der giver den hyggelige, bohemestemning, som vi i høj grad forsøger at skabe i vores bolig.

Fakta

Essential er produceret i 60 % hør og 40 % bomuld. Den koster kr. 549,95 for en dug på 140 x 220 cm, og den fås i farverne natur, china blue og den helt nye farve, pudder, der sætter prikken over i'et. Essential fås også som mundserveritter i samme farver som dugene. Mundservietterne måler 45 x 45 cm og koster vejl. kr. 69,95. 

Södahls nye hør-/bomuldsdug, Essential, er perfekt til et veldækket bord, uanset om du har det 'kongelige' stel eller mere er til det rå stentøjslook ... og så er dugen i en eksklusiv kvalitet, så den tåler at blive brugt og vasket igen og igen.

Tip: Hvis du folder din hørdug på forskellige måder, undgår du, at der dannes for mange lige, permanente folder, og dermed bevarer du den krøllede struktur på hele dugen.

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien