22.02.2018  |  Interior  |  Tekstiler

Vil du have hør på bordet?

Indhold fra partner Hvad er dette?

En dug i hør giver et afslappet og lettere rustikt look, og det vævede stof med sin krøllede struktur kan noget særligt: Den er utrolig let at anvende, da den ikke behøver at blive strøget, fordi det netop er det krøllede look, der giver den hyggelige, bohemestemning, som vi i høj grad forsøger at skabe i vores bolig.

Södahls nye hør-/bomuldsdug, Essential, er perfekt til et veldækket bord, uanset om du har det 'kongelige' stel eller mere er til det rå stentøjslook ... og så er dugen i en eksklusiv kvalitet, så den tåler at blive brugt og vasket igen og igen.

Tip: Hvis du folder din hørdug på forskellige måder, undgår du, at der dannes for mange lige, permanente folder, og dermed bevarer du den krøllede struktur på hele dugen.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere.  Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere