Add this: 

TEKSTILER

Vi er vilde med vintage og blomstermotiver

På Södahls nye sengesæt ´Vintage Bloom´ pryder smukke blomster dessinet, som er feminint og overdådig.

På Vintage Bloom er der skruet helt op for dekadencen og det luksuriøse udtryk.

Södahl Vintage Bloom fås i farverne dusty berry og indigo. Det er oeko-tex produceret i 100% bomuld satinvævning og fås i 140x200 cm til kr. 499,95 og 140x220 cm til kr. 549,95. Sengesættet er med praktisk lynlås i pude- og dynebetræk. 

Om f&h

Se showroom

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø og mange, mange flere. 

Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og markedsføre nye produkter i nye former og materialer, kan både kunder, leverandører og medarbejdere blive vindere. 

F&H har 233 medarbejdere fordelt i Stockholm, Oslo, Kina og med Viborg som hovedsæde. Hver eneste medarbejder udlever F&H’s kerneværdier: innovation, kompetence, kvalitet, 
ordentlighed, engagement. 

I 2014 blev koncernens datterselskab i Kina udvidet med eget lager, der bl.a. betyder mindre transport og mindre belastning af lagerkapaciteten i Viborg. For til trods for at F&H i Viborg råder over mere end 24.000 m2 lager under eget tag og desuden har lejet yderligere 9000 m2 ude i byen, er hylderne og gangene godt fyldt op med isenkram til hele Skandinavien