Add this: 

KØKKEN

Velkommen, Origami

Origami er en serie unikke 3D-bordskånere fra Zone Denmark.

Fakta

Vejl. udsalgspris:

Bordskåner, Silikone, L: 16 cm  B: 16 cm  H: 1,1 cm                                                                
DKK: 99,95

De fire forskellige designs – Mix, Beak, Wave og Fold – leger med lys og skygge på forunderlig vis. Fås i ti flotte farver.

Man nænner næsten ikke at stille noget på de smukke Origami bordskånere fra Zone Denmark.
Serien er inspireret af den antikke japanske papirfoldekunst, og man bliver forbløffet over de im- ponerende 3D-effekter.

De fire forskellige designs – Mix, Beak, Wave og Fold – leger med lys og skygge på forunderlig vis. Prøv blot at vende og dreje dem på bordet.
Origami bordskånere er fremstillet i silikone og er varmebestandige op til 250°C. De tåler desuden opvaskemaskine, så de er nemme at rengøre.

Skabt af den danske designertrio VE2, som også står bag Zone Denmarks prisvindende Peili-serie.

Bordskånerne fås alle i sort og cool grey, ligesom hver af de fire designs fås i to flotte trendfarver, så der i alt er ti spændende farver at vælge imellem.

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker.
Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 86 60 25 30.

Download materiale om Zone Origami her

Om Bovictus A/S

Se showroom

Bovictus er en moderne engros virksomhed, som fører et meget bredt sortiment indenfor boligartikler i funktionelt design.  

Vi arbejder udelukkende med egne kollektioner og brands, der udvikles i et tæt samarbejdes med dygtige og innovative designere og sælges gennem mærkerne Zone Denmark, Villa Collection Denmark og KJ Collection, hver med deres unikke positioneringer. 

De seneste større forandringer er en meget vellykket udvikling af Zone Denmark over de seneste sæsoner og en helt nyudviklet Villa Collection Denmark, der med en ny og endnu skarpere position har fået et løft.

Vejen er således banet for yderligere vækst i fremtiden og alle brands og koncepter kan begå sig både på hjemmemarkedet og eksportmarkederne med sortimenter i en konstant dynamisk udvikling.

Bovictus huser i dag 50 passionerede medarbejdere, hertil agenter repræsenteret på 40+ markeder i hele Europa, Mellemøsten mm

http://www.zonedenmark.dk/

http://www.villacollectiondenmark.dk/

http://kj-collection.dk/