VÆKSTORIENTERET ØKONOMI OG IT-CHEF TIL DESIGNVIRKSOMHED

Stilling:ØKONOMI OG IT-CHEF
Ansøgningsfrist:Hurtigst muligt
LINDDNA er danmarks hurtigst voksende interiør brand og vi ønsker nu at styrke og udvikle vores økonomi og IT-funktion. Vi søger derfor en proaktiv økonomi og IT-chef med speciel fokus på daglig økonomistyring og videreudvikling af vores Navision ERP platform.
Om stillingen
Med reference til den administrerende direktør indgår du i et stærkt og dynamisk team. Du vil få rig mulighed for at gøre en forskel i en virksomhed med korte beslutningsveje, et højt tempo og et udpræget kundefokus.
 
Der skal være fokus på at optimere og udvikle forretningsgange, processer og systemer, og det kræves, at du har flair for og lyst til at arbejde med denne del af forretningen.  Vi har fornyligt skiftet ERP-system til Navision, og det vil være din opgave og dit ansvar at forestå fuld implementering og videreudvikling af alle IT værktøjer.
 
Som økonomi og IT-chef får du ansvaret for økonomiafdelingen, som foruden dig består af 1 medarbejder.
 
Overordnede ansvarsområder
  • Regnskab, rapportering, nøgletal og budgettering
  • Ansvarlig for virksomhedens IT funktioner herunder udvikling og strukturering af ERP platform og andre IT løsninger
  • Sparring for ledelsen i forhold til intern strukturering og organisering
  • Udarbejdelse af salgsrapporteringværktøjer og månedlige provisionsopgørelser
  • Personlige egenskaber
 
Du arbejder analytisk og struktureret
  • Du kan holde mange bolde i luften uden at tabe overblikket eller humøret
  • Du er selvstændig og samtidig en teamspiller
  • Du er fleksibel, loyal og positiv
  • Du er en forretningsorienteret økonomiprofil med bred IT kendskab
 
Du arbejder i dag med lignende arbejdsopgaver og er nu klar til at tage selvstændigt ansvar for økonomi- og IT funktionen.
 
Du har din teori i orden med en relevant økonomisk uddannelse (HD i regnskab, cand.merc.aud eller lign), og har desuden en god praktisk erfaring med alle elementer i forbindelse med afslutning af et regnskab samt løbende rapportering.
 
Det er et must, at du har et stort og detaljeret kendskab til Navision. Derudover har du en god ballast i forhold til, hvordan en virksomhed i høj vækst kan optimere de interne arbejdsgange, systemer og strukturer og du kan bidrage aktivt til hvilke administrative processer og digitale løsninger, der kan understøtte forretningen bedst muligt.
 
OM LINDDNA
 
LINDDNA ApS er en ejerledet designvirksomhed i rivende udvikling og er grundlagt af Preben Lind i 2013. På kort tid er det lykkedes med succes at realisere en drøm om at skabe en bæredygtig og unik designvirksomhed med produktion i Danmark. I dag er LINDDNA et internationalt anerkendt brand med afsætning til mere end 40 lande.
 
I vores team lægger vi stor vægt på ærlighed og åben kommunikation, og vi har modet til at sige vores mening. På den måde kan vi holde fingeren på pulsen i vores forretning, hvor vi har vores kunders behov for øje.
 
Hvis du har de rette kvalifikationer glæder vi os til at høre fra dig. Vil du vide mere, kan du kontakte HR ansvarlig, Jette Skovbjerg Palmelund på telefon +45 5355 6955. Vi vil løbende se på indkomne ansøgninger og lukker stillingen med den rette kandidat. Alle ansøgninger behandles fortroligt.

Ansøgningens sendes til jsp@linddna.com

Skriv venligst at du har set stillingsopslaget på designbase.dk

Kontakt

Soeren Nymarks Vej 6E 8
270
Aarhus
Ansættelsesforhold:
Fuldtid
Jobtitel:
ØKONOMI OG IT-CHEF
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt
Tiltrædelsesdato:
Snarest muligt
Ønsket publisering:
23.02.2018